duminică, 27 ianuarie 2013

întâlnire cu fanii ...

... ca de obicei, am vizionat imagini dragi mie, prin NHK WORLD, şi am putut să admir, printre altele, o întâlnire organizată pentru a se realiza o apropiere între fani/fane şi membrii unui grup la moda în Japonia: Johnny!
... imaginaţi-vă o clădire frumoasă, numai sticlă ... pe trotuar, aşteaptă cuminţi, încolonate ordonat, în 2 grupuri mari - ca să nu deranjeze deplasarea altor persoane pe trotuar - fete îmbrăcate frumos, în stilul specific tineretului japonez (un spectacol deosebit de frumos pentru ochiul privitorului) ...
... întâi nu ştiam ce aşteaptă! credeam că aşteaptă deschiderea unui magazin, cu reduceri - obisnuită cu acest gen de imagini, în lume! şi eram curioasă, cum vor reacţiona la deschiderea uşii clădirii, pentru a intra!
... dar, nu!
... intrarea în clădire a fost vioaie, dar tot ordonată, fetele au intrat ca un stol de păsărele vesele, şi-au ocupat liniştite spaţiul acordat: tot ce era spaţiu liber, aşezate pe pernuţe, în stil japonez, şi frumoase şi neliniştite/ emoţionate, s-au întâlnit cu ... membrii unei formaţii la modă în muzica japoneză !!!
... între fetele aşezate frumos, în rânduri ca la un spectacol, erau rânduri libere-de acces pentru membrii formaţiei!
... au apărut membrii formaţiei în aplauzele deosebit de mulţumite ale fetelor, dar politicoase!
... şi la fiecare grup de fete emoţionate, zâmbitoare, a trecut câte un membru al formaţiei, şi ... a inceput un dialog plin de curiozitate, admiraţie şi politeţe, între cei prezenţi ...
... fiecare grup de fete a dăruit câte o plăsuţă cu un cadou-amintire membrului formaţiei care era prezent în faţa lor! iar băiatul care se afla în faţa grupului, răspundea la întrebările fetelor, cu drag dar şi vizibil emoţionat, de întâlnirea cu atâtea fane frumoase!
... la final fiecare era mulţumit de întâlnire!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu