luni, 4 iunie 2018

zâmbet de copil...

... în toată tristețea mea, am vorbit acum câteva zile că a venit şi a trecut 1 iunie fără bucuria, din alți ani, când şi tăticuțul şi mami îmi aduceau aminte că sunt încă copil, chiar dacă pentru toți ceilalți sunt o persoană matură...
... azi, şi eu şi mami, am fost iarăşi copii, zâmbetele ne-au luminat fețele !!
... m-a strigat, la poartă, poştărița pentru a-mi da un pachețel !
... de departe, o prietenă dragă ne-a făcut o uimitoare surpriză: pentru un zâmbet de copil (de 1 iunie):
ne-a trimis un pachețel împachetat într-o veselă hârtie:
... napolitana am împărțit- o cu mami, ca nişte copii murdărindu-ne de ciocolată...!
... apoi ne-am bucurat de celelalte minunății din pachețel - realizate de prietena mea dragă ( https://craftartista.blogspot.com ) cu un talent de neegalat -:
  
... cum aş putea vreodată să uit această mică surpriză ? sufletul tăticuțului meu cred că a zâmbit și el, mulțumit că şi-a văzut fetele (eu cu mami) iar copilăroase...

ps.
... minunate obiecte realizate manual de prietena mea, Mia,  descoperiți aici mai multe informații: http://craftartista.blogspot.com/2018/06/enjoy-moment.html


8 comentarii:

  1. Mia a facut un gest foarte frumos!
    Ma bucur de bucuria ta! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Mia ne-a ajutat mult reușind să ne trimîți pentru câteva momente, şi pe mine şi pe mami, într-o lume mai bună:a copilăriei ! Bunul Dumnezeu să-i dea multă, multă sănătate !
      Cu drag, îți doresc să ai zile senine ! Pupic !

      Ștergere
  2. Ce surpriza minunata <3! Uneori mici lucruri facute cu drag ne sunt ca un fel de sprijin care ne ajuta in timpuri grele.

    Acum 4 ani, cand mi-am pierdut bunicii, la scurt timpul unul dupa celalalt, l-am rugat pe cel de-al doilea sa ma ajute sa gasesc "fericirea" aceea autentica - cea care ne opreste din a cadea pe o panta care nu ajuta pe nimeni. Si mi-a raspuns... Imi amintesc si acum. Eram la laptop si cautam sa ma "amuz" urmarind niste seriale / filme / animatii japoneze, sau citind manga. Doar ca nu reuseam defel.
    Apoi din senin, mi-a aparut pe youtube un serial. Nu a trecut jumatate din primul episod ca eu eram pur si simplu cu gura pana la urechi.. dar nu radeam ca pana atunci cu jumatate de glas ... pur si simplu traiam. La final, am aflat ca piesa generic a acelui serial se numea... "Happiness". ;) Furtuna imi aduce de atunci mereu ... curcubee in suflet si mici mesaje. Muzicale :)

    Pupici cu drag :* -zambetele voastre au ajuns cu siguranta la destinatie <3.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oftez... cât de mult aş dori să primesc un semn că s-a bucurat de zâmbetele noastre copilăreşti, uitând de toate...
      Se spune: "necunoscute sunt căile Domnului !"
      O seară plăcută ! Pupic !

      Ștergere
  3. Un gest minunat! :)
    Cand moare un parinte - indiferent ce varsta avem (cred) - e ca si cum se taie din radacini si, cumva, ne simtim abandonati... Gesturi ca cel al Miei nu compenzseaza pierderea dar - cum ai zis tu - ne aduce zambetele pe care am crezut ca le-am uitat.
    Sunt tare frumoase lucrusoarele si, cumva, ti-a dat de lucru la "medalioanele" din lemn. :)
    Te imbratisez cu drag! Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărat ! Gestul Miei a fost deosebit de delicat şi a ajuns la noi în momente de mare singurătate, când mi-era imposibil să mă gândesc chiar şi la simplul fapt că ar trebui... să muncesc ! Mi se părea o împietate să mă gândesc la altceva decât că am rămas fără ticuțu ! Zâmbetele noastre au fost atât de spontane şi ne-au mângâiat sufletele ! În acele momente, desfăcănd pachețelul-surpriză, am uitat de marea suferință (parcă am intrat într-o buclă protectoare !
      Şi eu îmbrățișez cu drag ! Pupic !

      Ștergere
  4. I am so glad that you liked my little surprise-gift to you, Mariana.
    I am happy that I made you smile!!!!!!!!!
    Enjoy all my gifts to you, my friend. Jewelries and bag are handmade, that is made by me. Kisses!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere