sâmbătă, 16 februarie 2013

... debutul nostru la tara ...

... au trecut anii ... adica s-au implinit in decembrie 2012 cam 9 ani de cand am plecat in aventura cea mai mare din viata noastra: dupa un trai cat o viata de om (aproape) am ajuns sa avem casuta noastra la tara ... dar departe de tinuturile de origine ale neamului nostru!
... cum am ajuns sa ma gandesc la ce a fost?! am ajuns sa cunosc putin din viata unei prietene noi, Corina! imi dau seama cate activitati noi a avut in anul trecut si va avea in acest an!
... noi am muncit mult (fizic si psihic)! am avut si lucratori! dar a fost ceva imposibil sa realizam toate transformarile casei din prima incercare! aproape nu este lucru realizat - pe aceasta proprietate - la care sa nu fi avut ''facut si refacut'' de 3 ori! ce ne faceau lucratorii, refaceam unde nu se facea bine cu altii si apoi dupa un timp, ajungeam sa realizam noi retusurile - pentru ca intre timp invatasem noi mai bine cum se face acea activitate! nu chiar ca la mesterul Manole ...dar destul de zbuciumat si la noi!
... in ultimii ani, am realizat singuri ce am mai vrut pe acasa! fiecare cu talentul si dexteritatea lui!
... nu am imagini (o sa incerc in viitor sa caut printre fotografiile de dinainte) pe care sa le pot posta acum despre cum a fost ceea ce am preluat cand ne-am mutat! ...
... acum pot sa trec doua fotografii - cum este acum (partea din fata a curtii) ... gradina mare este in spatele casei!


...si acum mai avem multe de rezolvat - nu pentru lux - ci pentru ca este greu cand la originea casei a stat gandirea altui proprietar! trebuie sa transformi si sa adaptezi, si sa refaci, si iar sa mai adaugi ceva ... pentru a fi coltisorul in care fiecare membru al familiei sa se simta ca la el ''acasa''!
... de-abia astept sa vina vremea calda, ca sa zburd pe afara!

4 comentarii:

  1. Fumos la tine. Multe flori si liniste....
    Sa fie pe sufletul vostru coltisorul de rai...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos pentru vizita!
      dupa cum am spus am muncit enorm de mult!
      o prietena mi-a spus (cand a auzit ca am ales sa locuim la casa, la tara) ca munca la o casa nu se termina niciodata! nu am crezut-o! apoi, dupa atata timp, i-am dat dreptate! nici acum nu am terminat inca!
      multumesc frumos pentru urare!

      Ștergere
  2. V-ati descurcat foarte bine. E infloritoare casuta ta!
    Poate la pensie o sa imi cumpar si eu o chilioara cu gradina. Doamne ajuta! E visul meu cel mai cel!
    Seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti doresc sa iti indeplinesti visul! nu este usor la casa! ... dar nu se compara cu viata intr-un apartament la bloc!... dar trebuie sa fii atenta la vecinatate (noi nu am stiut multe ...)!
      multumesc frumos pentru vizita!
      o seara placuta iti doresc!

      Ștergere