luni, 14 noiembrie 2022

Secretul suprem

                       



                Secretul suprem          

                          de David Icke






       ....Între altele, numerele reprezintă frecvențe vibratorii. Orice frecvență rezonează cu un anumit număr, o anumită culoare și un anumit sunet. Anumite frecvențe, cu numerele, culorile și sunetele lor corespondente, sunt extrem de puternice. Simbolurile reprezintă, la rândul lor, rezonanțe cu anumite frecvențe și influențează subconștientul omului fără ca acesta să își dea seama. Așa se explică prezența anumitor simboluri pe însemnele societăților secrete, pe steagurile naționale, pe logo-urile companiilor, în reclamele publicitare, și așa mai departe !

        ...Nivelul fizic, cel emoțional, cel mental și cel spiritual al ființei noastre sunt conectate între ele prin vortexuri energetice numite chakra-e (cuvânt sanscrit care înseamnă "roată de lumină")... Chakra-ele absorb energie în câmpul conștiinței noastre. Atunci când funcționează la capacitate, noi absorbim o cantitate uriașă de energie... cu cât absorbim mai multă energie în câmpul nostru de conștiință, cu atât mai mare devine puterea noastră de a crea și de a ne controla propriul destin.... Sistemul "chakra-elor" umane permite inter-penetrarea nivelelor noastre de conștiință. Atunci când sunt deschise, noi ne aflăm în legătură cu cosmosul și putem extrage de aici cantități nelimitate de energie. Dacă sunt închise, suntem deconectați de cosmos și nu putem opera decât cu o fracțiune din potențialul nostru mental, emoțional, fizic și spiritual.

          ...Prin suprimarea vocii intuiției (a vocii feminine...)... au reușit blocarea accesului la conștiința superioară și reducerea oamenilor la niște ființe dominate de conștiința lor inferioară. Oamenii sunt izolați astfel de expresia supremă a iubirii, înțelepciunii și cunoașterii depinzând întru totul de "informațiile" manipulate care le bombardează ochii și urechile...o lume în care să prevaleze energia masculină...A perpetua vibrația masculină extremă, energia soarelui, păstrând secretul mare al cunoașterii...eliminarea cunoașterii ezoterice din circuitul public, pentru a putea fi folosită în secret...și chiar amintirile și înțelegerea adevăratei istorii. În acest fel, toate  relatările antice...referitoare la...originile rasei albe au fost distruse sau ascunse în bibliotecile secrete...

          ...Orice formă de dictatură, control deschis, are o perioadă de viață limitată căci, mai devreme sau mai târziu, va stârni o revoltă populară care o va elimina. În schimb, controlul invizibil sau sub acoperire, cel pe care nimeni nu îl poate vedea, identifica și expune, poate continua la infinit căci nimeni nu se revoltă împotriva unui sistem de a cărui existență nu știe nimic. Un om liber (care se crede liber...) nu se va plânge de sclavie. Ceea ce s-a întâmplat în ultimul secol în Africa, America de Sud, Statele Unite și Canada, nu înseamnă altceva decât o înlocuire a metodelor de control deschis cu altele mai subtile, de control sub acoperire....Priviți structurile guvernamentale..."democratice", structura sistemului juridic, a celui economic, a mass-mediei și a celorlalte instituții care există în marea majoritate a țărilor occidentale moderne...Aceste structuri au fost concepute pentru a da aparența libertății, permițând în schimb un control aproape nelimitat din spatele scenei...Ocupația fizică a fost înlocuită de cea financiară, iar metodele deschise de control cu cele sub acoperire.

         ...Suntem cu toții conștiințe multidimensionale infinite întrupate într-un corp fizic, pentru o perioadă de experiențe intense pe calea evoluției... Energia înseamnă conștiință și ea nu poate fi distrusă ci doar transformată într-o altă expresie a sa. Dacă omul își dă seama că nu este una cu corpul său fizic, ci cu conștiința eternă și infinită, care dă viață acestui corp, viziunea și potențialul său se amplifică nelimitat.    

                                         (Secretul suprem) 1999

                                               - David Icke -

                       (  https://ro.m.wikipedia.org/wiki/David_Icke  )

 (sursa copertă: https://www.goodreads.com/ro/book/show/18486494-secretul-suprem-cartea-care-va-transforma-intreaga-lume-vol-1)

    

... postarea participă la jocul-provocare găzduit de Suzana 

  ( https://suzanamiu.blogspot.com/2022/11/citate-favorite-153-ganduri-despre.html )

6 comentarii:

  1. Foarte interesant.
    Mai ales paragrafele 3 si 4... care descriu atat de bine situatia de fapt si de drept :))). (prefer sa rad - cica face bine rasul... )
    Te pup! (incerc sa citesc si o poveste ca nu am reusit pana acum si sunt cu Buni, asa ca profit sa citesc si pentru ea - i-am citit si fragmentele astea :D)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, și mie mi-au plăcut multe în cartea lui Icke...încerc să găsesc citate interesante, de obicei, nu știu cât plac în general...
      Pupici ❤️

      Ștergere
  2. Daca ai sti de cat timp am cartea si nu am ajuns sa o citesc...
    Mi-ai facut o surpriza uriasa! Iar toate ideile selectate sunt atat de importante pentru a intelege ceva din legatura noastra cu intregul, cu universul. Cum ar putea sa ne lase ei sa intelegem lucrurile cu adevarat importante, pentru ca asta ar insemna maturarea lor din peisaj! De zeci de ani ne manipuleaza si inca ma enerveaza faptul ca oamenii inteleg atat de putin din puterea lor detinuta de la nastere.
    Multumesc mult-mult,draga mea pentru aceasta intrare, intr-un joc pe care recunosc ca nu il mai consider asa, ci o parghie prin care sa aflam lucruri.
    Te pup. O zi cu spor! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off... este a doua oară când îmi saboteze propriul mesaj către tine...
      Cartea lui Icke merită citită 👍
      Ne rămân așa de multe cărți încă de citit, nu-i așa ?
      Pupici ❤️

      Ștergere
  3. Imi plac ideile pe care le-ai extras din carte.
    Prea multe nu am de spus (scris). Am sentimentul inutilitatii cand incerc sa impartasesc unora astfel de idei. Mai arunc cate o samanta, din cand in cand, dar nu mai am rabdare sa astept sa aflu daca "se prinde". 😊
    Zile frumoase iti doresc! Pupici! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha 😃 și eu tot la "sămânță" mă gândeam aruncând aceste citate pe internet...cine știe ?! poate rodesc 👍
      Pupici ❤️

      Ștergere