miercuri, 5 octombrie 2022

Escalade ...
... particip, cu drag, la jocul găzduit de Suzana ( http://suzanamiu.blogspot.com )12 comentarii:

 1. Or fi semne de iarnă grea?
  Happy WW!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce faini sunt! S-au gandit ca putina miscare nu le strica! 😃
  Stiu ca atunci cand sunt foarte multi nu e deloc placut, dar tot mi se pare interesant cum urca ei pe ziduri, garduri... Ce intentie or avea atunci cand urca pe un gard!?
  In Bv avem Dealul Melcilor! Acum nu mai sunt asa de multi melci - cati erau cand eram copil - dar oamenii care au gospodarii in zona dealului tot mai au de lucru cu melcii care le invadeaza curtile periodic.
  Happy WW! Pupici! 😘

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am melci pe unde nici nu te gândești că îi poți întâlni 😀 merg prin grădini și, câteodată, aud: "trosc !" și zic: "pardon, victimă nedorită..."
   Pupici ❤

   Ștergere
 3. Ce frumos i-ai surprins! Or fi multi? Nu ma pricep... De fiecare data cand ii vad le mai fac si eu poze. Oare aveau vreo destinatie?
  Multumesc pentru imagini, draga Prietena!
  Happy WW! Pupici!❤️😘

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. M-am gândit că vor fi simpatici, fotogenici 😉 că la altceva, nu mă ajută..😊..bine că nu sunt mulți cei fără casă 😃...
   Pupici ❤

   Ștergere
 4. Sunt atât de draguți când sunt așa mulți, cumva aliniați/îngrămădiți într-un loc...care nu e în gradina mea. Și eu mă lupt cu ei, nu îi omor, dar îi adun și ”îi trec strada” ( adică îi arunc peste drum într-o grădină momentan abandonată).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hi, hi...și eu mai fac asta (îi învăț și zborul peste gard 🙃)...
   Pupici ❤

   Ștergere
  2. Ma declar vinovata și pentru lecțiile de zbor)

   Ștergere
 5. Prin gradina, dupa melci (de cum am vazut pozele mi-a venit automat "dupa melci" in minte.. haha).
  Cand eram mica si ploua, alergam disparata afara cu buni ca sa adun melcii ce se aventurau in strada sau pe trotuar (asta dupa cateva accidente nedorite cand am calcat pe unul... :)))))). Inca mai am impulsul de a-i salva - daca vad vreunul in primejdie si inca mai merg foarte atent cand e rost de melci pentru a evita accidente.
  despre aia fara casa, limaxi... sa nu aud.. Si culmea e ca din aia tot am avut parte si in gradina bunicilor si la salcamii lui Dodo. Nu vreau sa fac favoritisme... dar :O.
  Te pup!! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, și eu am avut și mai am, câteodată, grijă de melci-cu excepția locurilor unde nu vreau să fie 😇...
   Pupici ❤

   Ștergere