vineri, 28 septembrie 2018

jurnalul (267)


... Astăzi ... vineri 28 septembrie, ora 21.00
... Au trecut ... 134 de zile - ne depărtăm, încet-încet, din ce în ce mai mult, de noaptea ce ne-a despărțit de ticuțu !  
... Stăm, seara ... în balansoar, eu cu mami, tare singurele... când suntem împreună, ne amintim câte o întâmplare de când eram cu ticuțu !
... Bucătăria ... are un colțișor ce a devenit, în mod clar, "universul lui Puiu"... sweet home !!! şi ce mai sforăie...
... Aproape ... că nu-mi vine să cred că suntem pe la sfârşitul lunii septembrie !
speram că o să avem o toamnă lungă şi călduță... dar se pare că nu... sau nu mai ştiu ce să cred: a venit brusc un val de frig polar ! la tv toți spun că vor reîncepe ploile şi frigul începând de duminică... curioasă, am căutat pe internet, şi au anunțat (pe la noi) vreo 10 zile cu temperaturi acceptabile...
... Munca ... este, ca de obicei, în domenii diverse: ba un bec schimbat, ba spălat rufe, ba pregătit mâncarea, ba bătut la nişte buturugi ce nu vor să se spargă în bucăți mai mici (m-am dat învinsă şi nu voi mai reveni curând la ele...), etc... evident, toate presărate cu binemeritatele pauze de... cafea (pregătită de mami) şi câțiva biscuiți pentru Puiu (nelipsit de pe lângă noi) !  
... Sunt ... deja echipată de noapte, în plăpumioară, scriu pagina de "jurnal" şi privesc cu mami (care deja a adormit...) la tv la serialul (în reluare...) "Prietenii tăi" !
... Noutatea săptămânii ... este, pentru mine, acest filmuleț ce mi-a plăcut prin simplitatea şi comoditatea realizării:

6 comentarii:

  1. Hi Mariane, the weather in Greece is cold too. I think it will be a heavy autumn, like winter. Thank you for sharing this wonderful video tutorial, my friend. Kisses.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. My dear, I hope all is well to you (with storm...) !
      Nice weekend !
      Kiss !

      Ștergere
  2. Intr-adevar timpul trece asa repede..... Si eu sper ca vremea sa nu se raceasca totusi atat de brusc. Mai sunt multe de facut si in ultima perioada am ramas cu o multime de restante.
    Ce frumos ca aveti balansoar <3 si il impartiti serile, reinviind amintiri!

    Dragul de Puiu "sforaicios" :P!! Ii trimit o mangaiere :D.
    Serialul Friends a fost chiar dragut (am vazut si eu cateva episoade si imi amintesc ca m-am amuzat la toate :D).

    Tutorialul e chiar dragut! Poate ii dau tema lui Buni. Ea poate lucra doar genul asta de model (la paturici asa a lucrat dreptunghiuri din acestea.. ).

    Pupici cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut filmulețul descoperit de mine !
      Dacă ar putea, Puiu ți-ar mulțumi pentru intenție dar el nu primeşte mângâieri decât de la noi... aşa a fost învățat de mic...
      Nu am putea sta fără balansoar(am avut un leagăn la început când ne-am mutat aici...) - face parte din momentele noastre de relaxare şi de joacă !
      Pupic !

      Ștergere