sâmbătă, 22 noiembrie 2014

jurnalul (73)



Astăzi (data/ora)... sâmbătă, 22 noiembrie, ora 18.32
Zilele... trec din ce în ce mai repede, parcă ! şi au o anume ''încărcătură'', totul este cu intensitate în creştere !  !  
Mă gândesc ... la perioada care vine ... va trebui să găsesc momentul potrivit şi varianta cea mai plăcută pentru a decora casa pentru sărbătorile ce se apropie !
Învăţ sau nu învăţ ... - tot trebuie să mă implic şi să realizez ceva concret ... trebuie implicare ceas de ceas!    
Fizic ... am o amintire de la toporul cel greu: am un muşchiuleţ (în dreapta, intercostal, în faţă) care ''s-a întins'' ... dar tot muncesc cu el din 2 în 2 zile !
Bucătăria ... este în zor mare: mami a preparat iar plăcinte cu dovleac - deci vă trimit on-line câte o bucăţică de plăcintă, cu mult drag !
Sunt îmbrăcată ...  în haine groase - costumaţia devine STAS (obligatorie) !
Nu mai citesc ... - iar este o perioadă în care uit că am fost intelectuală vreodată ... 
Aştept ... o seară liniştită, plăcută !
Realizări ?!... mai notabilă ar fi spargerea lemnelor ! şi, bineînţeles, acum sunt supraveghetor-şef la cuptorul cu termostat reglând temperatura şi timpul de coacere la plăcinte !!!       
Ascult ,.. emisiunea de ştiri la tv-ul lui ticuţu - este ora lui de noutăţi! 
În casă ... este puţin cam multă aglomeraţie: şi de gânduri şi de lucruri ...      
Am preferat ... şi prefer şi doresc liniştea în familie, evenimentele plăcute cotidiene ... 
Speranţe? ... sănătate pentru părinţii mei - să ne ajute Bunul Dumnezeu (şi doresc aceasta şi tuturor celor ce citesc sau nu pe blogul meu !) ca să avem casa plină de farmecul acestei perioade minunate care se apropie în luna decembrie!
Postez ... o fotografie - găsită pe internet - ce prezintă accesorii ce se pot folosi în Japonia - ''Snowflake Gift Box'' - cu ocazia sărbătorilor ce vor veni: