vineri, 22 aprilie 2016

jurnalul (146)



Azi ... vineri 22 aprilie 2016, orele 20.57
Zi ... lungăăăăăăăăăă ... cât o zi de post ! a încăput multă muncă, până am ajuns la semn (= finalul zilei)...    
Gând ... bun în prag de sărbătoare - mâine este sărbătorit Sfântul Gheorghe !!! (am aflat astă seară de pe facebook că azi a fost Ziua Pământului - eu am serbat-o prin muncă la grădini...)
Ca ... de obicei, a sosit ora ''jurnalului'' - în ultima perioadă am depus un real efort pentru a respecta hotărârea de a scrie pagina săptămânală ! 
Recunosc ... că îmi place multtttttttt ciocolata !!!
Bucătăria ... ştie, seară de seară, câte filme reuşesc să vizionez - uneori adorm cu tv-ul deschis fiind mai comod aşa: când mă trezesc în noapte - periodic trec pe la ticuţu ca să văd dacă îi trebuie ceva -, tv-ul este deja util ! 
Sunt ... pregătită pe jumătate pentru noapte ! am vizionat deja un serial ce îmi place: ''Cititorii de oase'' - poate şi pentru că nu are violenţă, împuşcături... 
Cu bodyguarzii ... realizez un experiment puţin cam nedorit de ei - am descoperit că o cam stresează şi pe mami !!! pentru că Leuţu este mai în vârstă şi duce greul demult, l-am ''împins'' în faţă pe Puiu, adică încerc să-l responsabilizez ! au făcut schimb de case... Puiu trebuie să facă şi paza de noapte !!! deja este a doua noapte - ce îmi pare rău este că este perioada de Lună Plină şi orice schimbare este mai greu de dus acum !!! voi continua experimentul, încet-încet se vor obişnui căţeii... deja l-am spionat pe Puiu (mai adineauri) şi doarme acolo unde i-am aranjat pătuţul în fosta casă a lui Leuţu şi din când în când latră vigilent prin curte... Leuţu doarme dus în fosta căsuţă a lui Puiu, îi convine mai mult decât lui Puiu, poate... toată vara se vor obişnui !!!   
Weekendul ... nu ştiu cum va fi - sărbătoare de Florii !!! 
Munca ... ţine de domeniul udat plante şi... tăiat iarbăăăăăăăăăăăăăăăăăă - ceva perpetuum mobile !!!
Citesc ... scrisul pe ecranul tv de la filme - tot este bine că exersez ca să nu uit...     
Am ales ... că ar fi util să postez o minunată melodie - asta pentru că ticuţu meu a urmărit (de nevoie - că nu-i funcţionează bine posturile favorite - despre fotbal şi politică) un interviu pe ''Look Tv'' cu Nicu Alifantis (am scris la ''jurnal'', am privit cu un ochi serialul ''Cititorii de oase'' şi am ascultat la tv-ul lui ticuţu...)... mie mi-a plăcut tot timpul muzica lui Alifantis, am şi disc de vinilin, am şi casetă video, am şi CD cu muzica lui: