vineri, 25 iulie 2014

jurnalul (56)




Astăzi (data/ora)... vineri, 25 iulie, ora 22.07
Ziua de azi ... s-a desfăşurat bine, a fost cald, am avut activităţi diverse ... nici nu mai ştiu când a sosit seara! de fapt, am observat că ziua la ţară este lungă, nici nu ştii câte activităţi încap în ea!!! 
Mă gândesc ...  că am atât de multe de învăţat !!!oare de ce, pe zi ce trece timpul, descopăr că nu ştiu multe ?  
Am învăţat ... că este bine să ascult de ''vocea interioară'' - există o desfăşurare a activităţilor (undeva departe de mine) pe care o simt, nu ştiu vorbele dar simt esenţa - posibila finalizare !    
Sunt recunoscătoare ... că Bunul Dumnezeu ne ajută în paşii noştri zilnici!
În bucătărie ... e linişte! azi am vrut să prepar pâine în casă dar s-a oprit curentul electric deci am finalizat aluatul -preparat - în lipiuţe pe foc, la aragaz! când am terminat ultima lipiuţă, a sosit curentul electric!   
Sunt îmbrăcată ...  în pantaloni galben-pai, lungi, subţiri de vară; tricou roşu ...      
La citit ... am luat o pauză (nu ştiu cât de lungă!) - nu am obosit citind dar nu am avut nici o picătură de timp pentru aşa ceva...
Aştept ... mâine - o zi normală de lucru ...
Am meşterit ... activităţi cotidiene: dimineaţa am udat roşiile; seara am udat ardeii; am curăţat - de buruieni - o altă porţiune din căpşuni ...     
Ascult ... la tv un interviu ...
În casă ...  este cald, plăcut;,afară a plouat puţin, s-a răcorit aerul...      
Ceva preferat ... de mine este să fiu utilă celor din jur!
Sper ... să am, cu întreaga familie, un weekend cât mai plăcut!
Aici vă prezint ... o imagine minunată - e seara târziu şi mi-ar place să am aşa ceva acasă, pe terasă şi prin grădini !