miercuri, 24 octombrie 2018

furtuna...


... particip şi eu cu drag la "Miercurea fără cuvinte", joc organizat de Carmen (http://vis-si-realitate-2.blogspot.ro) !

10 comentarii:

 1. Cea mai tare fazadin ziua de azi a fost ca.... a fost furtunaaaa! Adica nici sa fi vrut si nu s-ar fi nimerit asa:))). si s-a pus seara un friiiig. Sper ca la tine e bine:).
  Pupici cu drag si happy WW!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, a fost furtună - şi ce mai furtună !!! Noaptea a plouat puțin dar vântul a fost nemilos !!! A fost friggg ! Noroc cu sobica - ne-a dat căldură pănă tărziu în noapte !
   Ai grijă să fii bine "echipată", sănătatea este importantă !
   Pupic şi de la mine !

   Ștergere
 2. Si eu am remarcat ca tema a avut parte de o vreme cu furtuna pe la noi.Ai prins - in spendoarea ei.Noapte buna!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am aflat târziu tema zilei şi am reuşit să imortalizez puțin din furtună ! A fost vănt puternic - îmi părea rău de pomi cum erau scuturați !!! A fost şi ploaie cu vănt pe timpul nopții ! Iar frig este din plin !
   Îți doresc o zi bună !

   Ștergere
 3. Toate fotografiile sunt excelente! Imi plac norii, ploaia si furtuna - ce sa fac? :) Prima foto, insa, imi place cel mai mult: imi imaginez o furtuna albastra - nu cred ca exista asa ceva, dar imaginatia imi permite. :)
  Zile senine iti doresc! Pupici!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aşa am reuşit să imortalizez cerul furtunii ! Toată ziua şi noaptea a bătut vânt puternic... Cerul era acoperit de nori gri, amenințători... Culorile cerului erau când închise la culoare, când albăstrui...
   Şi eu îți doresc zile frumoase ! Pupic !

   Ștergere
 4. Frumos ai surprins cerul. Imi place mult cum se vede lumina acea ciudata intre nori si pamant.Parca e o protectie ciudata.
  O zi linistita, draga Prietena! Pupici!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, lumina se vedea printre nori în mod ciudat... vântul era nemilos ! Furtună în toată legea ! Şi mult frigggg...
   Și eu îți doresc o zi liniştită ! Pupic !

   Ștergere
 5. ieri am scris un comentariu aici... probabil a intrat la spam 😔
  ziceam ca in general, norii inainte de furtuna creaza forme ciudate pe cer. Ii privim impresionati, ne plac si in acelasi timp ne produc teama. O furtuna este intotdeauna un risc. Din fericire, cartierul meu a fost ferit tot anul de grindina, uragan sau ploaie abundenta. adevarul e ca anul acesta a plouat extrem de putin pe aici. Vara a domnit mai mult de 7 luni si acum, dupa vantul puternic de marti noaptea, s a instaurat si aici cu adevarat toamna. S a racorit brusc, dar e vreme frumoasa.
  o saptamana minunata sa ai, Prietena draga 😘 pupici

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să sperăm că vom avea mai puține evenimente ciudate...
   Îți doresc multă sănătate !
   Pupic !

   Ștergere