marți, 18 iulie 2017

început de săptămână...

... pentru că a fost luni, m-am gândit că ar fi minunată scrierea prietenei mele de spirit şi suflet, doamna LauraLaura Schussmann ): 
    ''A început o nouă săptămână și din prima zi, ne sperie sau ne bucură cu venirea ei... Toate zilele ce urmează după luni, par aşa o înşiruire de secunde, minunte, ore, care ne desparte de sfârșitul ei...Și asta pentru că am uitat sau poate nu am învățat niciodată să ne bucurăm de fiecare clipă a vieții noastre...
      Diminețile ne trezim cu greu din s
omnul dulce din timpul nopții, ne simțim mai obosiți decât atunci când mergem să dormim. Tragem de plăcerea și căldura culcușului nostru .. Și când ne-am trezit, facem totul pe fugă, începem să funcționam.. Ne grăbim să trecem cât mai repede prin săptămână, parcă speriați de ce ar putea să ne aducă ..
Construim, cu fiecare clipă a existenței noastre și cu fiecare depărtare de realitatea noastră interioară, o lume în care ajungem să nu ne mai recunoaștem nici măcar noi pe noi ..O lume rece, fără adevărată iubire, sentimentele devin spinii trandafirilor și nu trandafirii care ar trebui să fie.. Și când obosim, dăm vina pe alții dar singurii vinovați fără vină suntem noi ..
      Când săptămâna începe, când fiecare zi crapă în zori ca un mugur crud și inocent pe ramuri de viață, ar trebui să realizăm cât de norocoși suntem că suntem. Am putea să facem atât de multe lucruri minunate cu și pentru noi, doar să ne dorim cu adevărat.. 

7 zile...7 vise... 7 zâmbete.. 7 lacrimi...7 speranțe.. 7 împliniri...7 iubiri....7 dorințe... Deci îndrăzniți cu adevărat să trăiți...
      Eu vă doresc ca totul să se împlinească, totul să se trăiască și să se iubească.. totul să pornească din și pentru voi suflete dragi ...
''

      
(LAURA SCHUSSMANN, ''ÎNCEPUT DE SĂPTĂMÂNĂ)

4 comentarii:

 1. Foarte frumos spus! Este adevarat ca nu ne mai bucuram de nimic si vrem doa sa vina weekend-ul mai repede... Ma urasc pentru acest lucru, dar acum ca e vacanta parca e mai bine.

  Cam despre asta discut si eu in noul meu blog pe care te astept sa-l vizitezi cu mari emotii!

  Te pup si iti doresc o saptamana exceptionala!
  https://medeeaslife.wordpress.com/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. mulţumesc frumos pentru vizită !
   sigur că-ţi voi vizita blogul !
   pupic ! cu drag, îţi doresc multă, multă sănătate !

   Ștergere
 2. Răspunsuri
  1. mulţumesc frumos pentru vizită !
   da şi mie mi-au plăcut cele scrise de doamna Laura !

   Ștergere