duminică, 1 septembrie 2013

... reîntoarcerea la ..."şcoală"

... 1 septembrie ...
... e duminică! dar gândul că luna septembrie este legată de şcoală ... azi a reînceput "şcoala" pentru ticuţu meu ... a plecat, pentru prima oară - în ultima perioadă -, pe poarta gospodăriei, la plimbare cu mami, la cumpărături ...
... ce înseamnă forţa cifrei 1 ! îndrăzneală, curaj, iniţiativă, noutate ...
... iniţiativa - de a pleca amândoi - a pornit de la mami! curajul - tot de la ea ! îndrăzneala a venit de la ticuţu - cred că s-a săturat doar de imaginile din cadrul curţii noastre!!! a vrut ceva nou!
... şi au plecat amândoi pe poartă, un pic mai timoraţi la început - de importanţa evenimentului - dar mulţumiţi că s-a ajuns la acest moment!
... ticu s-a întâlnit cu un vecin, au dat mâna mulţumiţi că s-au văzut (şi acel vecin a fost bolnav în ultimul timp - dar operat la ochi! - acum venea, cu bicicleta) ...
... mami a cumpărat - din magazinul aflat la 2 case de noi -, pâinea şi muştarul şi ticuţu a aşteptat-o afară, la aer! l-a salutat şi d-na de la magazin (prietena cu noi, de altfel) şi i-a însoţit câţiva paşi de la magazin, încântată de plimbarea efectuată şi de starea de sănătate - atât de ok! - a lui ticuţu!
... şi s-au întors spre casa, au mai făcut câţiva paşi de-a lungul drumului, pe lângă gardul nostru, şi au revenit în curte, foarte mulţumiţi de plimbare! ... dar şi cu planul, deja, pentru o altă plimbare - după-amiaza!!!
... în jurnal îmi doream o zi minunată!!!
... mulţumesc, din tot sufletul, Doamne!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu