luni, 12 iunie 2023

Uman & Om (1)

 


     "Cănd stelele privesc în jos

              cap.8 - Uman & Om

            de George W. Van Tassel



    "La început Dumnezeu a creat cerul și pământul." (Gen.1.1)

    Această creație a făcut parte din creația în continuă evoluție în tot Universul. În fiecare clipă care trece se fac lucruri noi, se desfășoară noi faze ale vieții pentru a trăi în cicluri de renaștere în continuu progres.

    Așa cum este relatat mai sus, Dumnezeu a făcut cerul înaintea pământului. În aceste ceruri, El îl făcuse deja pe om pe multe planete, în multe alte sisteme solare și pe alte planete ale acestui sistem solar, omul a fost dezvoltat cu mii de ani înainte ca Pământul să fie locuit.

    Omul a fost creat (Gen.1:27), nu a evoluat din animal inferior.

    Cu toate acestea, el nu a fost creat pe Pământ. Omul a fost creat prin milioane de sisteme solare pentru a-I servi ca instrument al faptei lui Dumnezeu. Oricine susține că această planetă este singura ocupată de forme inteligente de viață, nu-l acceptă pe Dumnezeu în această complexitate Infinită. Mintea lor îngustă a pus o limită acestei abilități de a realiza creațiile sale, pe o singură planetă.

    Adam nu a fost un singur om. Rasa Adamică a omului - au fost primii oameni care au locuit pe Pământ. Acest lucru îl confirmă în (Gen.1:27) unde rasa omului din creația originală, este descrisă ca "bărbat și femeie". În (Gen.1:28) Scriptura relatează cum "Dumnezeu îi binecuvântează" (la plural, mai mult de unul). Și Dumnezeu spune (rasa adamică, bărbat și femeie):"fiți roditori și înmulțiți-vă". Asta înainte ca Eva să fie menționată.

    Deci rasa Adamică este stabilită pe Pământ.

    "Atunci Dumnezeu a terminat această lucrare de creare a cerurilor și pământului (Gen.2:1) și toată oștirea lor". Asta înseamnă toate ființele care au ocupat cerurile și pământul. "Așa că Dumnezeu și-a încheiat lucrarea Sa și s-a odihnit." (Gen.2:2).

     Se poate ? Dumnezeu a încheiat munca sa și tot n-a menționat-o pe Eva. Da, asta este exact în Biblie, este chiar la începutul creațiilor lui Dumnezeu.  Apoi vine rezumatul creațiilor Sale. Aici oamenii rămân în confuzie, acest rezumat a fost creat de un "creier". 

    Pentru vremea când Dumnezeu este lăsat în afara tabloului și avem un "Domn" (Heb, Iehova, Elohim). Acest personaj era unul din rasa Adamică din colonia care fusese adusă de nave spațiale. Omul din rasa Adamică nu a luat cu el femeile lor când au venit pe pământ. Acest rezumat al creației omului de către Dumnezeu este o scuză scrisă ca să explice altceva decât că omul de pe pământ este prin încrucișări. 

    Domnul o aduce pe Eva în tablou, nu Creatorul. Domnul spune că Omul Adamic este singuratic (Gen.2:18), așa că spunând asta încurcă și mai mult... Apoi Domnul o scoate pe Eva dintr-o coastă după ce unul din oamenii lor a adormit adânc (Gen.2:21,22).

    Dumnezeu aduce crearea oamenilor prin naștere peste tot în Univers, nu făcând femei din coaste. 

    Rasa Evei era cea mai înaltă din viața animală de pe această planetă, nu erau maimuțe dar nu erau rasa omului creată de Dumnezeu. Așa vine povestea lui Adam, Evei și mărului (Gen.3:1-14). Acest fiu al rasei Adamice blesteamă femeia și femeia blesteamă șarpele. Șarpele nu mai are pe cine să blesteme... Una din rasele de oameni (creată de Dumnezeu) s-a împerecheat cu un animal. Nu este violarea legii lui Dumnezeu împerechindu-se Omul cu o femeie după firea lor. Nava spațială avea oameni cu soții și copii. Violarea legii a fost nu că a "mâncat mărul" ci că a mâncat mărul greșit...

    Dumnezeu a creat fiecare creatură după felul său (Gen.1:11-13 și 21-23) dar una din rasele Omului s-a împerecheat cu un animal de pe pămănt și a încrucișat sângele. Aici Omul devine u-man. Eva dă naștere lui Cain și Abel. Ea nu știe cine a fost Creatorul, așa că a spus: "Am primit de la Domnul un bărbat."(Gen.4:1); crede că bărbatul Adamic era partenerul ei. Când Cain îl ucide pe Abel se relevă natura animalică a mamei. A început practica uciderii care s-a extins până la punctul când oameni vaporizează mii cu bomba atomică.

     De aceea poporul de pe Pământ este numit uman. Rasa Adamică - omul lui Dumnezeu - cunoștea tigrul ca cel mai criminal dintre animale. Numele acestuia era Hu (=U)... Majoritatea oamenilor de pe Pământ sunt astăzi descendenții din încrucișarea adevăratului Fiu al lui Adam, pe care Dumnezeu l-a creat original, și animalul din rasa Evei. De aceea avem pe pământ corp animal dens și un interior al realității create de Dumnezeu. Adevărații, bărbat și femeie, din rasa Adamică a Omului, îi urmăresc pe umanii de pe Pământ de mii de ani. 

     Această "civi-lizare" (=siva-lization) a umanului a mărit știința distrugerii până la un punct de criză. Națiunile au bombe atomice destule pentru a șterge tot ce locuiește pe Pământ. Animalul Evei este la putere. În Statele Unite, președintele încearcă să preia controlul energiei atomice. Aleșii din Administrația Guvernului înțeleg că bestia este scăpată. Unii dintre eminenții fizicieni încep să se întoarcă... 

     Rasa Adamică a Omului a adus nave anulatoare în pelicula subțire a pământului, pentru atmosfera respirabilă, prin "bile de foc verzi". Au anulat concentrațiile de radiații atomice care se aflau în atmosfera noastră. Se simt responsabili pentru faptul că unul din oamenii lor a început acest ciclu distructiv pe Pământ.

     Dumnezeu ar putea fi nevoit "să scurteze zilele" și să-l aducă pe omul numit Isus înapoi înainte de program, pentru a trezi umanii. Ai o alegere de făcut. Fie accepți partea constructivă Adamică a Creatorului din tine, fie recunoști influența distructivă a umanului fizic, al Evei originare.

     Câmpul este lumea: sămânța bună sunt copii Împărăției dar neghina sunt copii celui rău. Dușmanul care le-a semănat este diavolul, recolta este sfârșitul lumii; și secerătorii sunt îngerii - (Matei 13:38, 39).

     Este de înțeles că oamenii spațiului nu vor culege buruienile (neghina). Chiar și umanii adună buruienile doar pentru a le arde... Neghina este rezultatul semințelor încrucișate. Acest lucru este valabil atât pentru sămânța umană, cât și pentru orice altceva.

     Oamenii spațiului au plantat (aterizat) trei specii de oameni pe Pământ: Ham (negru), Shem (alb) și Japheth (galben). Acești oameni sunt toți adevărate semințe atâta timp cât nu sunt amestecați. Poporul negru și poporul galben sunt rasa adevărată de oameni, atâta timp cât ei nu propagă semințe încrucișate prin împerechere. Acesta este păcatul originar.

     Nu toți "îngerii" sunt albi. Sunt sămânța pură, de culoarea lor.

     "Fiul Omului" este din poporul rasei Adamice al adevăratei semințe.

     Umanii sunt descendenții încrucișați ai rasei Adamice a Omului și a rasei animale a Evei.

      Acest păcat originar al coloniei Adamice ... este în continuare străbătut de împerecherea dintre adevăratele rase.

 "...Și vor strânge din împărăția lui toate lucrurile care strică și pe cei care fac nelegiuirea."

      Ce se înțelege aici prin ieșirea din împărăția lui ? Nu ai auzit adesea despre locurile cu frumusețe numite "Țara lui Dumnezeu"? Fermele, pădurile, deșerturile și locurile unde își fac vacanțele pentru a evada o clipă din cazanul uman al "civa-lizației" din orașe...

    ...umanii care pun mamona deasupra lui Dumnezeu grăbindu-se în orașe pentru că pot "face mai mulți bani acolo". Umanii nebuni după bani sunt influențați mental să-și urmeze pretinsul lor zeu Mamona.

      Pe de altă parte, mulți umani sunt sătui de mulțimea nebună după bani și sunt influențați să se întoarcă în Țara lui Dumnezeu.

      Această migrare este separarea grâului de neghină. "Așa va fi la sfârșitul lumii: îngerii vor ieși și vor despărți pe cei răi de cei drepți. Și le va arunca în cuptorul de foc: acolo va fi plâns și scrâșnet de dinți (Matei 13:49, 50).

    "Și dacă acele zile  nu vor fi scurtate, niciun trup nu va fi mântuit; dar de dragul celor aleși, acele zile vor fi scurtate" (Matei, 24:22).

   ...Efortul forței întunericului, prin acțiunile umanilor, este evident prin toate părțile. 

      Totul este evaluat în termeni monetari. Nu pentru serviciul pe care îl prestează. Legiuitorii nu iau în considerare dacă legile legiferare sunt în conflict cu ale naturii sau cu Dumnezeu.

      Fii recunoscător că zilele au fost scurtate de către "îngeri"...

    

                                                     " Uman & Om "

                                                  - George Van Tassel -

                [ https://en.m.wikipedia.org/wiki/George_Van_Tassel ]


... postarea participă la jocul-provocare "Citate potrivite" găzduit de Suzana

 [ https://suzanamiu.blogspot.com/2023/05/citate-favorite-163-ganduri-despre.html ]!

7 comentarii:

  1. Ieri baleiasem putin sa vad daca acest autor a fost tradus, insa doar in engleza am vazut titluri. Sunt anumite idei ce se intersecteazza cu ideile din 'ADN-ul Zeilor,de Chris H. Hardy, privitor la cum au fost creati oamenii. Dupa textul asta, nu ma mira ca nu a fost tradus. Imi place alegerea ta. Si e suprinzator ca nici poza lui nu e pe WIKI!
    Pupici si o saptamana usoara, draga Prietena! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu traduc de ceva timp (am și perioade de pauză: alte activități, plus tendința de a citi cât mai variat, curioasă...😃), sunt la a doua carte ce are destule capitole, pe teme variate, inclusiv cum să construiești singur tot felul de dispozitive/scheme ce pot ajuta chiar și în agricultură (inclusiv despre Tesla !)...
      Am căutat pe internet, Chris H.Hardy a început să scrie mult mai târziu (subiecte ce le-am găsit și prin alte părți)...Van Tassel deja publicase prin 1951-1952...și el a "deranjat" mult pentru numărul enorm de oameni ce venea la prelegerile lui din deșert, plus că a trecut la construirea acelui Integratron...
      Fotografii sunt prin alte site-uri...plus că nu am reușit să descopăr care număr din "Extratereștrii antici" a avut un episod [poate că îl descoperi tu și îmi scrii și mie...👍] dedicat lui Van Tassel (și un prieten/ajutor mai tânăr atunci - destul de în vârstă acum...- a realizat, la scară mică, întreg Integratronul....și l-a pus și să funcționese ca să-l vedem și să putem să ne facem o idee despre ce ar fost dacă Van Tassel ar fi fost lăsat să finalizeze...)! Am citit și alte site-uri americane și sunt scrieri de bine despre cei ce participă la sesiuni de mici tratamente realizate în interiorul clădirii Integratronului, de urmașii lui...
      Dacă ți-a plăcut ce am transcris, poate o să mai continui...
      Pupici cu drag ❤️

      Ștergere
    2. Am inaugurat o listuta cu zilele in care postezi despre el mai semnificativ....😃 Adica am inceput cu postarea asta, ca inca nu am avut timp sa merg in spate.
      Am pe agenda sa descopar mai mult despre subiect, macar asa, o colectie de linkuri. ...
      Pup si noapte buna! 😘❤️

      Ștergere
    3. Am retrecut prin postări și am mai creat linkuri cu R.Steiner, Van Tassel, A. Boca, etc...
      Pupici ❤️

      Ștergere
  2. Oh..... Citisem de curand o interpretare care facea referire la ideea ca Adam avusese initial o alta sotie (sau ceva de gen) care era egala cu el - adica tot creata, nu din el.. Lilith. Si ca aceasta ar fi refuzat sa i se supuna...
    Varianta aceasta ... e si ea interesanta.
    Ma intreb cum o fi fost de fapt
    Ce mi-e un pic neclar e ce a vrut sa zica acolo cu amestecatul celor trei rase. Intre ele (metisi) sau cu animalicii? Oricum cam arian... asa. Metaforic vorbind.

    Pupici cu drag :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru că nu se știe nimic sigur, toți sunt curioși, există multe informații pe tema trecutului nostru f.f.îndepărtat...acum depinde de credibilitatea sursei...
      Eu cred că Van Tassel nu a fost "nebun"...a vorbit în fața a miii de oameni ani la rând, a construit ceva (clădirea numită "Integratron" ce continuă și idei de-ale marelui Tesla...ale cărui cele mai multe proiecte sunt și ele "ascunse" pe undeva...) și moartea lui rămâne suspectă (pentru a-l opri să realizeze finalitatea proiectului...) plus dispariția planurilor de construcție, etc ! Am citit multe pe site-urile americane...Ceva tratamente se desfășoară totuși acolo, sunt oameni care merg la Integratron...
      Creatorul a realizat rasele pure Adamice iar o parte din aceștia și-au "confecționat" partea animalică, Eva...Eu zic că "melanjul" între rasele pure și partea Evei a dus la umani - ceva nedorit de Creator (ceea ce nu are nicio legătură cu "arianul"...) !
      Eu am transcris puțin din ceea ce am reușit să traduc din scrierile lui Van Tassel...poate că o să mai transcriu câte ceva ...
      Pupici cu drag ❤️

      Ștergere